Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g10g22kcal1.9g0g1.7g0g
Sika-nautajauheliha5g11kcal0.9g0g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5g3.2kcal0.2g0.2g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Nokkonen (100g)1.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g1.3g3.8kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g95kcal7.4g2.8g6.2g0.2g
Valittu annoskoko29g48kcal3.7g1.4g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1.9g0.7g1.6g0.1g
Arvot/100g100g167kcal13g4.9g10.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=467813