Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.5g8.5kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.6g3.1kcal0.2g0.2g0.2g0.2g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g9g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g49kcal2.2g8.2g0.8g1.2g
Valittu annoskoko29g24kcal1.1g4.1g0.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.6g2.1g0.2g0.3g
Arvot/100g100g85kcal3.9g14.4g1.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93194