Liharuukku

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista lihasuikaleet ja sipuli margariini-öljyseoksessa.

Sulata joukkoon tuorejuusto ja vesi.

Siirrä seos pataan ja hauduta uunissa 175 asteessa tunnin ajan.

Lisää kerma ja sekoita.

Anna hautua vielä 15min ajan.

Tarjoile perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka maustamaton naudanlihasuikale, pakkaus 400 g7.8g10kcal1.6g0g0.4g0g
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g7.8g16kcal1.6g0g1g0g
Margariini, Pirkka0g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli2g5.9kcal0.1g0.1g0.6g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g78kcal6.8g0.4g5.2g0g
Valittu annoskoko29g39kcal3.4g0.2g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.7g0.1g1.3g0g
Arvot/100g100g137kcal11.9g0.7g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355720