Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana 3.1g1kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 1.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g3g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g21kcal1.4g1.4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko29g10kcal0.7g0.7g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal2.5g2.5g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712