Ruispuuro

Vatkaa ruisjauhot kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen.

Hauduta puuro kypsäksi välillä sekoittaen.

Kypsymisaika 45-60 minuuttia.

Tarjoa puuro maidon tai voisilmän kanssa tai marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Jattilainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka6.6g20kcal0.6g4g0.1g1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g40kcal1.2g8g0.2g2g
Valittu annoskoko29g20kcal0.6g4g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.3g2g0.1g0.5g
Arvot/100g100g70kcal2.1g14g0.3g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=159742