Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow4.9g14kcal0.9g3.1g0g0.5g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia3.9g5.5kcal0.7g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g40kcal3.2g6.2g0.6g1g
Valittu annoskoko29g20kcal1.6g3.1g0.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.8g1.6g0.2g0.3g
Arvot/100g100g69kcal5.6g10.8g1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128