Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 5.2g3.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g1.3g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Chilikastike original, Felix0.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g5.2g3.1kcal0g0.8g0g0.1g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 13g19kcal2.8g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g67kcal6.8g4.2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko29g34kcal3.4g2.1g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.7g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.3g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152