Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 1.3g6.7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Emmental, punaleima 17%4.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Emmental, punaleima 17%0.5g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g71kcal4.8g4g4g0g
Valittu annoskoko29g36kcal2.4g2g2g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.2g1g1g0g
Arvot/100g100g124kcal8.3g6.9g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382