Tomaatti-juures-jauhelihavuoka (karppi)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää silputtu sipuli mukaan.

Mausta.

Laita jauheliha ja raastetut juurekset kerroksittain vuokaan.

Päälimmäiseksi tomaattimurska, oregano ja juustoraaste.

mausteita maun mukaan
mustapippuria myllystä
oreganoa

kypsennä juuresvuoka uunin 200 asteisen alimmalla tasolla noin 50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Viku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g13g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado6.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste kevyt emmental (Ingman), annos 150g2.3g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g44kcal4.4g1.8g2g0.8g
Valittu annoskoko29g22kcal2.2g0.9g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1.1g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g77kcal7.7g3.1g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99763