Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g4.4g26kcal0.9g0.3g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g37kcal0.2g0.3g3.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g178kcal5.2g1.4g16.6g0g
Valittu annoskoko29g89kcal2.6g0.7g8.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g44kcal1.3g0.4g4.2g0g
Arvot/100g100g309kcal9.1g2.4g28.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903