Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g3.9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Pestokastike, yrttikastike 1g4.8kcal0.1g0g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)5.9g7.6kcal1.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g37kcal3g1.6g2.2g0.2g
Valittu annoskoko29g19kcal1.5g0.8g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.8g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g65kcal5.2g2.8g3.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794