Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g8.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.1g
Maito, Kevyt12g5.6kcal0.4g0.6g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g68kcal4.2g6.4g3g0.2g
Valittu annoskoko29g34kcal2.1g3.2g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.1g1.6g0.8g0.1g
Arvot/100g100g119kcal7.3g11.1g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040