Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)5.8g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g10kcal0.4g1.4g0g0.6g
Valittu annoskoko29g5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Arvot/100g100g17kcal0.7g2.4g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=145823