Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Kesäkurpitsa9g1.6kcal0g0.2g0.1g0.1g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g26kcal0.2g3.2g1.2g0.6g
Valittu annoskoko29g13kcal0.1g1.6g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.1g0.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g45kcal0.3g5.6g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822