Pähkinä-viikunakakku

Vaahdota valkuaiset ja sokeri, lisää muut ainekset.

Paista 160 asteisessa uunissa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Sava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 7.4g3.1kcal0.7g0g0g0g
Suklaa tumma 5.3g27kcal0.2g2.8g1.6g0.3g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl4.6g29kcal0.6g0.2g2.9g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)4.2g8.2kcal0.1g1.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g194kcal3.2g23.8g9g1.4g
Valittu annoskoko29g97kcal1.6g11.9g4.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g49kcal0.8g6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g338kcal5.6g41.5g15.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206191