Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 459 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka5g6.8kcal1.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.1g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Rice Dream, riisimaito7.5g3.5kcal0g0.7g0.1g0g
Täysjyväriisi. Risella.2.8g10kcal0.2g2g0.1g0.2g
Parsakaali, tuore, 257g3.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Punajuuri keitetty, annos 100g3.1g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g2.5g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g61kcal3.4g7.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko29g30kcal1.7g3.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.9g2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g105kcal5.9g13.5g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227557