Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g12g14kcal1.9g0.2g0.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g4.7g5.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Voi 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g45kcal4g1.6g2.8g0g
Valittu annoskoko29g23kcal2g0.8g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal1g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g79kcal7g2.8g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310