Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2.8g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala vedessä, rainbow5.6g5.6kcal1.1g0g0.1g0g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.4g4.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 1502.8g11kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g142kcal5.2g10.4g8.6g1.2g
Valittu annoskoko29g71kcal2.6g5.2g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g36kcal1.3g2.6g2.2g0.3g
Arvot/100g100g248kcal9.1g18.2g15g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310094