Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Nakki, keskiarvo 11g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g72kcal2.8g4.8g4.4g0.4g
Valittu annoskoko29g36kcal1.4g2.4g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal0.7g1.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g126kcal4.9g8.4g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354686