Kana-aurajuustokastike

Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Kuullota ne öljyssä pannulla.

Lisää kanapalat ja paista kypsäksi.

Lisää kerma ja murenna aurajuusto mukaan.

Mausta ripauksella mustapippuria ja esimerkiksi pienellä määrällä tuoretta timjamia.

Lisää ripaus suolaa maun mukaan.

Tarjoile haluamasi lisäkkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Aporma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)16g18kcal3.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto2.6g9kcal0.5g0g0.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7g11kcal0.2g0.2g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g84kcal8.6g0.6g5.2g0g
Valittu annoskoko29g42kcal4.3g0.3g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal2.2g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g146kcal15g1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397666