Karppaajan carbonara

Suikaloi kesäkurpitsat 'spagetiksi' juustohöylällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1470 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.8kcal0.1g0.2g0g0.1g
Herkkusieni 5.5g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus2.7g10kcal0.4g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5kcal0g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7g23kcal0.1g0.2g2.5g0g
Basilika, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta0.8g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g94kcal2.6g0.8g8.8g0.4g
Valittu annoskoko29g47kcal1.3g0.4g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal0.7g0.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g165kcal4.5g1.4g15.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264651