Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kaneli, jauhettu, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g120kcal0.6g11.8g7.4g0.6g
Valittu annoskoko29g60kcal0.3g5.9g3.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal0.2g3g1.9g0.2g
Arvot/100g100g208kcal1g20.5g12.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110891