Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl17g23kcal2.2g0.1g1.4g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g4.7g28kcal1.1g0.3g2.5g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl5.2g19kcal0.1g0.2g2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g162kcal6.8g1.4g14.4g0g
Valittu annoskoko29g81kcal3.4g0.7g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna14g40kcal1.7g0.4g3.6g0g
Arvot/100g100g281kcal11.8g2.4g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765