Mehevä rahkatäytteinen uunilohi

1. Pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla.

Poista ruodot.

Viillä fileeseen pyrstöstä alkaen parin sentin välein taaksepäin kulkevia vinoja taskuja, jotka ulottuvat nahkaan asti.

Voitele filee ja taskut sitruunanmehulla sekä mausta suolalla.

2. Sulata ja valuta katkaravut.

Kuutioi tomaatti.

Sekoita keskenään katkaravut, tomaatit, rahka, tilli ja pippuri.

3. Nosta filee pellille leivinpaperin päälle.

Jaa täyte tasaisesti taskuihin.

Kypsennä kalaa uunissa 200 asteessa noin 25 minuuttia, kalan paksuudesta riippuen.

Tarjoa perunasoseen, salaatin ja sitruunalohkojen kanssa.

Resepti: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 18g35kcal3.3g0g2.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu pienet (pirkka)3.2g2.1kcal0.5g0g0g0g
Tomaatti 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maustettu rahka yrtit (Valio), annos 200g3.6g4.3kcal0.3g0.2g0.2g0g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g84kcal8.2g0.6g5.2g0g
Valittu annoskoko29g42kcal4.1g0.3g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal2.1g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g147kcal14.3g1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279641