Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g7.8g7.4kcal1.6g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 7.8g28kcal1.1g5.1g0.2g0.5g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g6.5g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g94kcal6g11.6g2.2g1g
Valittu annoskoko29g47kcal3g5.8g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g24kcal1.5g2.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g165kcal10.5g20.2g3.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300001