Suklaamousse karpisti

Vatkaa 2 kpl valkuaisia vaahdoksi.

Sulata voi ja suklaa kattilassa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää suklaasulan joukkoon 2 kpl keltuaisia ja jäähdytä.

Vatkaa kerman sekaan tuorejuusto, jäähtynyt suklaaseos sekä valkuaisvaahto.

Makeutusta maun mukaan, Steviaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Kapeneva75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl10g34kcal0.2g0.3g3.5g0g
Premium 86% suklaa (Marabou), annos 10g5g30kcal0.4g1g2.7g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 6g7.5kcal0.7g0g0.5g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour maustamaton5g15kcal0.2g0.2g1.5g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g212kcal3g3.4g20.4g1.6g
Valittu annoskoko29g106kcal1.5g1.7g10.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g53kcal0.8g0.9g5.1g0.4g
Arvot/100g100g369kcal5.2g5.9g35.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336943