Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 12g23kcal3.2g0g1.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Korppujauho 1.3g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.1kcal0.7g0g0.6g0g
Tilli, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g82kcal8.4g2.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko29g41kcal4.2g1.4g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal2.1g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g142kcal14.6g4.9g7.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992