Kanakaura

Keitä kaura ja kvinoa.

Wokkaa kana.

Kun kana on melkein valmis lisää oliivit ja pavut.

Lisää kaura-kvinoa wokkiin.

Pippuria, suolaa ja yrttejä.

Kauran ja kvinoan paino kypsänä kun tein edellisen päivän tähteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Sartza75

Sartza75 sanoi...

Tosi täyttävää.

perjantai 01.03.2013 klo 19:06

AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell7.8g8.6kcal1.8g0g0.2g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g6.2g23kcal0.9g3.7g0.4g0.6g
Luomu suuret valkoiset pavut arvot valutetuille pavuille (Gogreen), annos 230g7.2g12kcal0.8g1.7g0.1g0.9g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)4.4g7.7kcal0.1g0.2g0.7g0.2g
Kvinoa, keitetty (-), annos 100g3.1g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g110kcal7.4g12.6g3g3.6g
Valittu annoskoko29g55kcal3.7g6.3g1.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.9g3.2g0.8g0.9g
Arvot/100g100g192kcal12.9g22g5.2g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343023