Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.2g
Vehnäjauho, sunnuntai3g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Mansikka, Tuore16g6.7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.1g18kcal0.3g1.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g145kcal2.4g15.8g7.8g1.2g
Valittu annoskoko29g72kcal1.2g7.9g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g36kcal0.6g4g2g0.3g
Arvot/100g100g253kcal4.2g27.6g13.6g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569