Hirvikaalikeitto

Hirvenjauheliha paistetaan voissa, keitinliemeen lisätään lihaliemi, paistettu jauheliha, ja keräkaali, juurekset lisätään kun kaalia alkaa kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 409 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Hirvi, jauheliha (-), annos 200g5.5g6.2kcal1.2g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g3.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g7.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Keräkaali, 100g11g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g29kcal2.8g1.8g1g0.8g
Valittu annoskoko29g15kcal1.4g0.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.7g0.5g0.3g0.2g
Arvot/100g100g51kcal4.9g3.1g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368856