Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g7.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow7.8g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.2g7.2kcal0.6g0g0.5g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g6.3g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g46kcal2.6g1.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko29g23kcal1.3g0.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.7g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal4.5g2.8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=438207