Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.2g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt6.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Pekoni rasvainen 4.4g16kcal0.5g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 13g17kcal2.3g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g78kcal6.2g1.2g5.2g0.4g
Valittu annoskoko29g39kcal3.1g0.6g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.6g0.3g1.3g0.1g
Arvot/100g100g135kcal10.8g2.1g9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849