Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 14g10kcal0.3g2g0g0.2g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g8.4g9kcal2g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.5g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2.8g2.4kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g54kcal4.8g4.4g1.6g0.4g
Valittu annoskoko29g27kcal2.4g2.2g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.2g1.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g94kcal8.3g7.6g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046