Lihapata rehuilla

Paista kastikelihat rapeiksi pannulla ja nosta ne jäähtymään.

Paloittele paiston aikana kasvikset paloiksi ja lihat paistettuasi paista herkkusienet lihoista irronneessa rasvassa.

Laita paloitellut kasvikset ja paistetut herkkusienet pataan ja murenna käsin rapeaksi paistettu kastikeliha sekaan.

Lisää mausteet makusi mukaan.

Lisää vettä sen verran että ainekset peittyvät.

Ruskista karjalanpaistilihat pannulla ja nosta ne pataan päällimmäiseksi.

Paistetaan n. 200-asteisessa uunissa tunnin ajan, sekoitetaan ja alennetaan lämpötila 150 asteeseen seuraavaksi tunniksi.

Tämän jälkeen lisätään ruokakerma ja sekoitetaan (tarkasta mausteet) ja annetaan hautua kannen alla n. tunnin ajan.

Maustetaan oman maun mukaiseksi esim.

mustapippurilla, suolalla, persiljalla, valkopippurilla, chilillä, paprikajauheella, tms.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 3.1g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Lihapata, karjalanpaisti, nauta, keskirasvainen sika 11g13kcal1.5g0g0.7g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kastikeliha, raaka (Saarioinen), annos 350g2.2g7.2kcal0.3g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g50kcal3.8g1.6g3g0.4g
Valittu annoskoko29g25kcal1.9g0.8g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal1g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.6g2.8g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214938