Viipaleperunavuoka

Paista ja mausta makusi mukaan jauheliha ja sipulit.

kuori ja viipaloi perunat.

lado vuokaan vuorotellen peruna ja jauheliha kerroksia, murenna sekaan lihaliemikuutiot ja lisää nestettä, ei kuitenkaan niin paljon että päällimmäinen perunakerros peittyy.

paista 175 asteessa 1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha 10%4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g37kcal2.2g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko29g18kcal1.1g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.6g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322073