Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 16g10kcal0.5g0.7g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)6.2g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g5.6g20kcal0.2g4.6g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g90kcal2.8g11.2g3.8g0.4g
Valittu annoskoko29g45kcal1.4g5.6g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal0.7g2.8g1g0.1g
Arvot/100g100g157kcal4.9g19.5g6.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300