Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%6.3g16kcal0.9g0.2g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.7g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g43kcal2.2g2g3g0.4g
Valittu annoskoko29g22kcal1.1g1g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.6g0.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g75kcal3.8g3.5g5.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175