Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton11g72kcal2.8g1.2g6.4g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.3g4.8kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Kookoshiutale 1.9g13kcal0.2g0.1g1.2g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 3.3g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)11g47kcal8.3g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g276kcal23g4.8g18.2g1.8g
Valittu annoskoko29g138kcal11.5g2.4g9.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna14g69kcal5.8g1.2g4.6g0.5g
Arvot/100g100g480kcal39.9g8.3g31.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227892