Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.5g0.1g2g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g7.3g25kcal1.7g0g2g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g132kcal8.4g0.2g11g0g
Valittu annoskoko29g66kcal4.2g0.1g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna15g33kcal2.1g0.1g2.8g0g
Arvot/100g100g229kcal14.5g0.3g19g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=308521