Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g8.3g29kcal1.1g5.8g0.2g0.3g
Paistijauheliha, snellman8.3g14kcal1g0g0.8g0g
Rypsiöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g9g15kcal0.8g1.1g0.7g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.6g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g128kcal6g14g4.4g1.4g
Valittu annoskoko29g64kcal3g7g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1.5g3.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g222kcal10.4g24.3g7.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310716