Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa3.8g11kcal0.9g0g0.9g0g
Smetana1.6g6.4kcal0g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.4g12kcal1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g71kcal4.4g1.8g5g0.6g
Valittu annoskoko29g35kcal2.2g0.9g2.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.1g0.5g1.3g0.2g
Arvot/100g100g123kcal7.6g3.1g8.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=52799