Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.5g0.8kcal0.2g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g48kcal3.6g2g2.6g0.4g
Valittu annoskoko29g24kcal1.8g1g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.9g0.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g83kcal6.2g3.4g4.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135