Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g7.8g9kcal1.5g0g0.4g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g43kcal3.4g2.4g2g0.8g
Valittu annoskoko29g22kcal1.7g1.2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.9g0.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070