Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu 2.3g1.6kcal0.3g0g0g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)0.3g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.1g6.2kcal0g0.1g0.6g0.1g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 14g10kcal2g0g0.2g0g
Ketsuppi 3.1g2.9kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g50kcal5g2.4g2.2g0.4g
Valittu annoskoko29g25kcal2.5g1.2g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1.3g0.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g87kcal8.7g4.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073