Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)6.1g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 6.2g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g46kcal3g4.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko29g23kcal1.5g2.1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.8g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g80kcal5.2g7.3g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185