Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi0.4g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Korianteri, tuore, annos 20g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 12g8kcal1.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g52kcal3.6g1.6g3.2g0.4g
Valittu annoskoko29g26kcal1.8g0.8g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal0.9g0.4g0.8g0.1g
Arvot/100g100g89kcal6.2g2.8g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228