Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 3.5g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.1g7.1kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 6.3g2.8kcal0g0.4g0g0.2g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%7g4.2kcal0.2g0.5g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g119kcal1.8g15.2g5.2g0.6g
Valittu annoskoko29g60kcal0.9g7.6g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal0.5g3.8g1.3g0.2g
Arvot/100g100g207kcal3.1g26.4g9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131980