Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka7g18kcal0.8g1.1g1.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g5.6g8kcal0.7g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Etikkapunajuuri 2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g5.6g19kcal0.1g0.1g2g0g
Ranskankerma, Milbona4.7g14kcal0.1g0.1g1.4g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.8g1kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g122kcal3.4g3.8g10.2g0g
Valittu annoskoko29g61kcal1.7g1.9g5.1g0g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal0.9g1g2.6g0g
Arvot/100g100g212kcal5.9g6.6g17.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388