Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 4.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g51kcal4g3.8g2g0.4g
Valittu annoskoko29g26kcal2g1.9g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g88kcal6.9g6.5g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336661