Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Bataatti, kuorittu 2.5g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kanasuikale hunajamarinoitu7.8g10kcal1.4g0.2g0.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti2.9g5.3kcal0.1g0.4g0.4g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g3.9g4.3kcal0.7g0.1g0.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P4.9g2.9kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g59kcal4.6g4.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko29g30kcal2.3g2.2g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.2g1.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g102kcal7.9g7.6g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852